Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.
Marjo Kivelä

 
 Lähihoitaja, osaamisalat: jalkojenhoito, sairaanhoito ja huolenpito
Koko kehon vyöhyketerapeutti
 
050 4662702

Juho Kivelä
 

 
Koulutettu hieroja
Urheiluhieroja
 
040 7027902
 

PhysioTouch-hoitomenetelmä

 

 

PhysioTouch-hoito on Suomessa kehitetty lääkinnällinen, alipaineeseen perustuva hoitomenetelmä. PhysioTouch lanseerattiin loppuvuodesta 2012. Suomalainen PhysioTouch-hoitomenetelmä perustuu samoihin periaatteisiin kuin HLD Healthy Life Devices Oy:n kehittämä vakiintunut LymphaTouch-hoitomenelmä. PhysioTouch on LymphaTouchia kehittyneempi ja kuvaa nimensä puolesta paremmin hoitomenetelmän monipuolisia mahdollisuuksia.

PhysioTouch-hoitomenetelmä on hoitoja tehostava ja monipuolistava vaihtoehto sekä  uusi ulottuvuus fysioterapian moniin jo tiedossa oleviin eri osa-alueisiin sekä mahdollisuus uusiin haasteisiin. Hoitomenetelmä aktivoi mm. lymfajärjestelmää, venyttää kudoksen eri kerroksia mahdollistaen faskiakäsittelyt, lihaksia rentouttavan hoidon ja kivun vähenemisen. Hoito aktivoi aineenvaihduntaa nopeuttaen haitallisten partikkeleiden poistumista elimistöstä. PhysioTouch-hoidon tulokset ovat mitattavissa välittömästi hoidon jälkeen potilaan kiputuntemuksia kartoittavalla VAS-asteikolla sekä ympärysmittojen ja liikelaajuuksien mittaamisella.

PhysioTouch-hoidon jälkeen tulee nauttia runsaasti vettä. Keskustele sinua hoitavan terapeutin kanssa, jos sinulla on sairauksia tai lääkitystä. PhysioTouch-hoitoa antavat terveydenhuollon ammattilaiset, jotka ovat saaneet koulutuksen laitteen käyttöön.

 

Hoitoaiheita

-Posttraumaattiset ja postoperatiiviset turvotukset

-Pitkälle edennyt laskimovajaatoiminta ja laskimoperäinen säärihaava

-Lymfaödeeman ja lipödeeman eri muodot

-Tulehdukselliset reumasairaudet, etenkin tulehdusvaiheen aikana

-Neuraalikudoksen ärsytystilat, faskiakäsittelyt

-Syövän jälkitilojen hoito, turvotus, sädetysalueet

-Kudoksia uudistava hoito, esim. leikkausarvet, säärihaavat

-Tapaturman jälkeiset verenpurkaukset, nyrjähdykset, lihasrepeytymät, nivelten sijoiltaanmenot, luunmurtumat, palovammat, mustelmat

-Lihashuolto